Ny på Bloggers Deligt - Iværksætter

Ny på Bloggers Deligt – Iværksætter

Hvad er du? – Iværksætter

Hej, mit navn er Steffen Fonvig og jeg er iværksætter.

Mine virksomheder

Jeg har/er med i 3 forskellige virksomheder som jeg særdeles stolt af at kunne sige som 28 årig iværksætter. Samtidigt føler jeg dog at jeg burde været “nået længere” – Men man kan ikke hænge sig i fortiden eller hvad der kunne have været, men man skal derimod se på tingene som de er og bruge “de negative tanker” til noget positivt.. Nemlig MOTIVATION!

Mine virksomheder:

GoMeal er en madleveringsplatform som vi forsat arbejder hårdt på at få færdig og overvejelserne omkring at lave en APP til platformene bliver stærkere og stærkere. Men nu må vi se, fokuset ligger på indsamlingsplatformen Samlind.

Samlind er en indsamlingsplatform der overholder gældende love og regler og tager et væsentligt lavere gebyr end de andre indsamlingsportaler online, som iøvrigt ikke overholder de nye regler fra indsamlingsnævnet.

WHOM er min første virksomhed og den er gladest for forsat, her arbejder jeg med søgemaskineoptimering og hjemmeside udvikling i WordPress.

Mine projekter

Ved siden af mine virksomheder har jeg som alle andre iværksættere en masse projekter i gang, nogle mere seriøse end andre, men de alle betyder en del for mig!

Mine projekter:

1

  • Hej, dette er en kommentar.
    For at komme i gang med at moderere, redigere og slette kommentarer, skal du gå til kommentarskærmbilledet i kontrolpanelet.
    Kommentaravatarer kommer fra Gravatar.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny på Bloggers Deligt - Iværksætter